Biotechnology and Food Science |
||||
Předměty programu |
1 ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2339) |
||||
| Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
|---|---|---|---|---|
| AM320027 | Food Microbiology | 2 / - / - | Zk | 3 |
| AM323001 | Chemical Food Safety | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| AM324005 | Principles of Food Preservation | 2 / 1 / - | Zk | 4 |
| AM342001 | Bioactive Natural Compounds | 3 / - / - | Zk | 4 |
| AM352001 | Specialised Practice | - / - / - | Z | 3 |
| AM352009 | Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I | - / - / 10 | KZ | 7 |
Povinně volitelné předměty programu
2 ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 (ID skupiny: 2342) |
||||
| Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
|---|---|---|---|---|
| AM215010 | Green Chemistry | 2 / - / - | Zk | 3 |
| AM319009 | Brewing Technology | 3 / 1 / - | Z+Zk | 5 |
| AM320045 | Environmental Microbiology | 2 / 1 / - | Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2343) |
||||
| Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
|---|---|---|---|---|
| AM352050 | Diploma Thesis | - / - / 30 | Z | 30 |
Aktualizováno: 3.11.2021 10:52, Autor: Jan Kříž

