Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBT  → Studium → Magisterské studium
iduzel: 7425
idvazba: 8400
šablona: stranka
čas: 28.10.2020 02:49:10
verze: 4727
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/
branch: trunk
Obnovit | RAW

Magisterské studium

Státní závěrečné zkoušky

Informace pro studenty II. ročníku

Zápisy do letního semestru akademického roku 2019/2020

Pokyny pro zápis studentům I. ročníku

Pokyny pro zápis studentům II. ročníku

Odborná praxe

Studenti 1. ročníku magisterského studijního programu jsou povinni absolvovat odbornou praxi, která zahrnuje celkem čtyři týdny, složené z praktické výchovy / praxe (3 týdny) a exkurze (1 týden). PODROBNÉ INFORMACE.

Studijní programy a specializace - nástup 2019/2020

Platí pro studenty od roku nástupu do prvního ročníku v akademickém roce 2019/2020

Studijní program

     
Studijní plán    
Studijní plán    
Studijní plán    
Studijní plán    
          Studijní plán    
          Studijní plán    
Studijní plán    
Studijní plán    
Studijní plán    

 

 

Studijní obory - nástup 2018/2019 a dříve

Studijní program: Biochemie a biotechnologie

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Biotechnologie Praha 2 roky 20
Mikrobiologie Praha 2 roky 20
Obecná a aplikovaná biochemie Praha 2 roky 25

Studijní program: Forenzní analýza

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Forenzní biologická analýza Praha 2 roky 30

Studijní program: Chemie a analýza potravin

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Chemie přírodních látek Praha 2 roky 15
Kvalita a bezpečnost potravin Praha 2 roky 25

Studijní program: Chemistry and Technology

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Biotechnology Praha 2 roky 10

Studijní program: Klinická bioanalytika

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Laboratorní metody a příprava léčivých přípravků Praha 2 roky 20

Studijní program: Syntéza a výroba léčiv

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Biotechnologie léčiv Praha 2 roky 20

Studijní program: Technologie potravin

Studijní obor Místo studia Doba studia Kapacita
Technologie potravin Praha 2 roky 45

Studijní program: Biochemie a biotechnologie

Biotechnologie
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 20
Mikrobiologie
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 20
Obecná a aplikovaná biochemie
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 25

Studijní program: Forenzní analýza

Forenzní biologická analýza
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 30

Studijní program: Chemie a analýza potravin

Chemie přírodních látek
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 15
Kvalita a bezpečnost potravin
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 25

Studijní program: Chemistry and Technology

Biotechnology
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 10

Studijní program: Klinická bioanalytika

Laboratorní metody a příprava léčivých přípravků
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 20

Studijní program: Syntéza a výroba léčiv

Biotechnologie léčiv
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 20

Studijní program: Technologie potravin

Technologie potravin
Forma prezenční
Místo studia Praha
Doba studia 2 roky
Kapacita 45
Aktualizováno: 13.10.2020 10:14, Autor: Blanka Morchová


KódASCDESC Název dokumentuASCDESC Platné odASCDESC Platné doASCDESC
Okruhy přijímacího řízení na NMgr studium26.03.2019
Pokyny k odborné praxi - podrobné informace
Okruhy pro Státní závěrečnou zkoušku (nové programy - s nástupem do studia v roce 2019/2020 a později)
Okruhy pro Státní závěrečnou zkoušku (staré obory - s nástupem do studia v roce 2018/2019 a dříve)

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi