Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBT  → Věda a výzkum → Studentská vědecká konference
iduzel: 7409
idvazba: 8384
šablona: stranka_obrazek
čas: 15.11.2019 21:17:13
verze: 4621
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Studentská vědecká konference

FPBT_SVK

AKTUÁLNĚ

STUDENTSKÁ SOUTĚŽ

„Studenti pro kvalitu potravin“

  • 1. ročník soutěže Potravinářské komory ČR pro Bc. a Mgr. studenty
  • témata kategorií - Výroba potravin a technologie, Kvalita potravin včetně systémů jejího řízení a kontroly, Marketing v potravinářském průmyslu
  • Pravidla soutěže

V akademickém roce 2019/2020 proběhne SVK ve čtvrtek 21.11.2019, kdy je vyhlášen Rektorský den.

  • Vyhlášení SVK 2019
  • Uzávěrka podávání přihlášek: 21.10.2019
  • Uzávěrka nahrávání anotací: 8.11.2019

Rozdělení do sekcí a anotace prací naleznete na https://svk.vscht.cz .

Na SVK naši studenti prezentují výsledky svých výzkumných prací. Práce jsou rozděleny do sekcí podle odborného zaměření, každý soutěžící student prezentuje svou práci před odbornou komisí formou krátké přednášky nebo posteru. Nejlepší práce ve všech sekcích jsou odměňovány hodnotnými cenami, často za přispění našich průmyslových partnerů.

Ústavní koordinátoři SVK

319 Ústav biotechnologie - doc. Dr. Ing. Michaela Rumlová

320 Ústav biochemie a mikrobiologie - doc. Mgr. Ing. Štěpánka Kučková, Ph.D., Ing. Michaela Marková, Ph.D.

321 Ústav sacharidů a cereálií - Ing. Roman Bleha, Ph.D.

322 Ústav mléka, tuků a kosmetiky - doc. Ing. Jiří Štětina, CSc.

323 Ústav analýzy potravin a výživy - Ing. Martina Vlčková

324 Ústav konzervace potravin - Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.

342 Ústav chemie přírodních látek - Ing. Elena Prokudina, Ph.D.

Aktualizováno: 21.10.2019 07:35, Autor: Blanka Morchová


VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi