Chemie a analýza potravin a přírodních produktů |
||||
Předměty programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
|
Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).
|
1 ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 (ID skupiny: 2669) |
||||
| Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
|---|---|---|---|---|
| M321001 | Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323008 | Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 (ID skupiny: 2671) |
||||
| Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
|---|---|---|---|---|
| AM323024 | Trends in (Bio)-sensing: Analytical Applications and Challenges | 2 / - / - | Zk | 3 |
| M319016 | Biotechnologické aplikace mikroorganismů | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
| M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
2 ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2674) |
||||
| Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
|---|---|---|---|---|
| M352050 | Diplomová práce | - / - / 30 | Z | 30 |
Libovolný ročník |
||||
Zimní semestr |
Predměty v AJ pro studenty českých magisterských SP
Volitelné jazyky - magisterské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - magisterské studium
Letní semestr |
Aktualizováno: 3.11.2021 09:42, Autor: Jan Kříž

