Chemie a analýza potravin a přírodních produktů |
||||
Předměty programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).
|
1 ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2668) |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
M323001 | Chemická bezpečnost potravin | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
M323006 | Chemometrie | 1 / 2 / - | Z+Zk | 4 |
M323010 | Izolační a separační metody | 3 / - / - | Zk | 4 |
M323011 | Laboratorní projekt I | - / - / 6 | KZ | 4 |
M323015 | Speciální analýza potravin | 3 / - / - | Zk | 4 |
M323018 | Chemie potravinových surovin a výrobků | 2 / - / - | Zk | 3 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 (ID skupiny: 2669) |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
M321001 | Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
M323008 | Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2670) |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
M323013 | Jakost v laboratorní a výrobní praxi | 1 / 1 / - | Z+Zk | 3 |
M323017 | Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat | 2 / - / - | Zk | 3 |
M323020 | Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
M323025 | Laboratoře komplexního hodnocení kvality potravin | 3 / 12 / - | KZ | 10 |
M352001 | Odborná praxe | - / 3 / - | Z | 3 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 (ID skupiny: 2671) |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
AM323024 | Trends in (Bio)-sensing: Analytical Applications and Challenges | 2 / - / - | Zk | 3 |
M319016 | Biotechnologické aplikace mikroorganismů | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
M323002 | Dietologie | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
2 ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2672) |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
M323004 | Reakční mechanismy v chemii potravin | 2 / - / - | Zk | 3 |
M323009 | Toxikologie potravin | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
M323012 | Laboratorní projekt II | - / - / 12 | KZ | 8 |
M323014 | Nutraceutika a funkční potraviny | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
M323021 | Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin | - / - / 6 | KZ | 4 |
M323026 | Aplikovaná analýza biologicky aktivních látek a kontaminantů | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu(ID skupiny: 2674) |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
M352050 | Diplomová práce | - / - / 30 | Z | 30 |
Libovolný ročník |
||||
Zimní semestr |
Predměty v AJ pro studenty českých magisterských SP
Volitelné jazyky - magisterské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - magisterské studium
Letní semestr |
Aktualizováno: 3.11.2021 09:42, Autor: Jan Kříž