Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBT  → Studium → Uchazeč o studium na FPBT → Navazující magisterské programy → Studijní plán
iduzel: 61546
idvazba: 73009
šablona: stranka
čas: 10.5.2024 17:20:44
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/studium/uchazec/mgr-uchazec
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 61546
idvazba: 73009
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'fpbt.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/uchazec/mgr-uchazec/plan/22330/AN309'
iduzel: 61546
path: 8547/4160/1399/1900/7379/7423/22407/61546
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Biotechnology and Food Science

Předměty programu

Informace o studijním plánu

Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).

1. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
AM319001 Molecular Biology 2 / - / - Zk 3
AM320010 Enzymology 2 / 1 / - Z+Zk 4
AM320017 Genetic Engineering 2 / - / - Zk 3
AM321001 Food and Biochemical Process Engineering 2 / 1 / - Z+Zk 4
AM323004 Reaction Mechanisms in Food Chemistry 2 / - / - Zk 3
AM323015 Special Food Analysis 3 / - / - Zk 4
AM352008 Programme seminar and project - Biotechnology and Food Science - / 12 / - KZ 9

Letní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
AM320027 Food Microbiology 2 / - / - Zk 3
AM323001 Chemical Food Safety 2 / 1 / - Z+Zk 4
AM324005 Principles of Food Preservation 2 / 1 / - Zk 4
AM342001 Bioactive Natural Compounds 3 / - / - Zk 4
AM352001 Specialised Practice - / - / - Z 3
AM352009 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I - / - / 10 KZ 7
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
AM323016 Analysis of Bioactive Compounds 2 / 1 / - Z+Zk 4
AM323019 Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory - / - / 6 KZ 4

2. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
AM319004 Bioengineering I 2 / 1 / - Z+Zk 4
AM319018 Biotechnology in Food Industry 2 / 2 / - Z+Zk 5
AM319024 Risks in Biotechnologies 3 / - / - Zk 5
AM323010 Isolation and Separation Methods 3 / - / - Zk 4
AM352010 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II - / - / 10 KZ 7
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
AM215010 Green Chemistry 2 / - / - Zk 3
AM319009 Brewing Technology 3 / 1 / - Z+Zk 5
AM320045 Environmental Microbiology 2 / 1 / - Zk 4

Letní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
AM352050 Diploma Thesis - / - / 30 Z 30

Libovolný. ročník

Zimní semestr

Letní semestr

Aktualizováno: 3.11.2021 10:52, Autor: Jan Kříž

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Za informace odpovídá: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Technický správce: Výpočetní centrum

Copyright VŠCHT Praha
zobrazit plnou verzi