Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBT  → O fakultě
iduzel: 7378
idvazba: 15187
šablona: stranka_submenu
čas: 17.11.2017 18:27:01
verze: 3887
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

O fakultě

Fakulta potravinářské a biochemické technologie byla založena roku 1952 – ještě pod názvem Fakulta potravinářské technologie. Pod současným názvem působí od roku 1969. Nabízí studium v bakalářských oborech zaměřených na biochemii a biotechnologii, na chemii, analýzu a technologii potravin, dále na biotechnologii léčiv a forenzní analýzu. V navazujících magisterských programech jsou pokryty obory od biotechnologie a mikrobiologie přes kvalitu a bezpečnost potravin až po klinickou bioanalytiku a biotechnologii léčiv. Absolventi se uplatní jako odborní pracovníci v potravinářském průmyslu, farmaceutickém průmyslu, ve státní správě v orgánech monitorujících kvalitu potravin a léčiv či v resortu vnitra.

 

 

Aktualizováno: 17.12.2014 14:22, Autor: Lenka Matějová

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi