Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBT  → Věda a výzkum → Výzkumné skupiny a laboratoře
iduzel: 7406
idvazba: 8381
šablona: stranka
čas: 21.2.2017 15:23:08
verze: 3572
uzivatel:
remoteAPIs:
Obnovit | RAW

Výzkumné skupiny a laboratoře

Ústav biotechnologie

http://ub.vscht.cz/ 

Ústav biochemie a mikrobiologie

http://biomikro.vscht.cz

Ústav sacharidů a cereálií

http://www.vscht.cz/sch/

Pracovní skupiny:

  • Potravinářské procesy (prof.Ing.Zdeněk Bubník, CSc.)
  • Analýza sacharidů a polysacharidy (Prof.Ing.Jana Čopíková,CSc.)
  • Laboratoř cereální technologie a reologie (doc.Ing. Marie Hrušková, CSc.)

Ústav mléka, tuků a kosmetiky

http://umtk.vscht.cz/ 

Pracovní skupiny:

  • Mikrobiologie oboru (doc.Ing.Milada Plocková, CSc.)
  • Chemie a technologie mléka (doc. Ing. Ladislav Čurda, CSc.)
  • Chemie a technologie tuků, detergentů a kosmetiky (prof.Ing.Vladimír Filip, CSc.)


Ústav analýzy potravin a výživy

http://uapv.vscht.cz/ 

  • Pracovní skupina pro chemii potravin a přírodních produktů (prof. Ing. Jan Velíšek, DrSc.)
  • Pracovní skupina pro analýzu potravin a přírodních produktů (prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.) 
  •  Pracovní skupina pro senzorickou analýzu (Dr. Ing. Zdenka Panovská)Pracovní skupina pro výživu (doc. Ing. Jana Dostálová, CSc.; doc. Ing. Jan Pánek, CSc.)
  • Metrologická a zkušební laboratoř - přidružená laboratoř Českého metrologického institutu; společné pracoviště Ústavu chemie a analýzy potravin a Ústavu analytické chemie FCHI VŠCHT Praha, akreditovaná Českým institutem pro akreditaci jako zkušební laboratoř č. 1316.2 (prof. Ing. Miloslav Suchánek, CSc.; prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.) http://uapv.vscht.cz/mzl 

 

Ústav konzervace potravin

http://ukp.vscht.cz/ 

Pracovní skupiny:

  • Úchova potravin – optimalizace stability, kvality a bezpečnosti potravin (doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.)
  • Balení potravin a Nezávislá laboratoř balení potravin akreditovaná Českým institutem pro akreditaci jako zkušební laboratoř č. 1316 (doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc.)
  • Technologie masa (prof. Ing. Petr Pipek, CSc.)
  • Technologie ovoce a zeleniny (Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.)
  • Analýza potravin (prof. Ing. František Kvasnička, CSc.)
  • Potravinářská mikrobiologie (Dr. Ing. Miroslav Čeřovský)

 

Ústav chemie přírodních látek

http://uchpl.vscht.cz/ 

Aktualizováno: 23.9.2016 07:01, Autor: Jana Krátká

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi