stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [adresa_url] => [api_hash] => [seo_desc] => [jazyk] => [jednojazycny] => [barva] => zluta [indexace] => 1 [obrazek] => [ga_force] => [cookie_force] => [secureredirect] => [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8 [ga_account] => [ga_domain] => [ga4_account] => G-VKDBFLKL51 [gtm_id] => [gt_code] => [kontrola_pred] => [omezeni] => 0 [pozadi1] => VSCHT_fotobanka_034.jpg [pozadi2] => 1_DSC0066.jpg [pozadi3] => 1_DSC0087.jpg [pozadi4] => 1_DSC0098.jpg [pozadi5] => _DSC001215.jpg [robots] => [htmlheaders] => [newurl_domain] => 'fpbt.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '[cs]' [newurl_iduzel] => [newurl_path] => 8547/4160/1399 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 1399 [platne_od] => 22.11.2023 17:07:00 [zmeneno_cas] => 22.11.2023 17:07:52.731085 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Blanka Morchová [canonical_url] => [idvazba] => 4637 [cms_time] => 1716299202 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => stdClass Object ( [logo] => [aktualizovano] => Aktualizováno [autor] => Autor [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT Praha – FPBT [more_info] => více informací [top_search_placeholder] => hledat... [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/FPBT-Praha/156249471063054 [social_fb_title] => Facebook FPBT [social_tw_odkaz] => [social_tw_title] => [social_yt_odkaz] => [social_yt_title] => [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A [paticka_budova_a_popis] => Rektorát, oddělení komunikace, pedagogické oddělení, děkanát FCHT, centrum informačních služeb [paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Věda a výzkum, děkanát FTOP, děkanát FPBT, děkanát FCHI, výpočetní centrum, zahraniční oddělení, kvestor [paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Dětský koutek Zkumavka, praktický lékař, katedra ekonomiky a managementu, ústav matematiky [paticka_budova_1_nadpis] => NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA [paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373
Datová schránka: sp4j9ch
Za informace odpovídá: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Technický správce: Výpočetní centrum
Copyright VŠCHT Praha
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Jana.Kratka@vscht.cz [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [logo_href] => / [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název dokumentu [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [fakulta_FCHI] => Fakulta chemicko-inženýrská [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [stahnout] => stáhnout [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_D] => Doktorský studijní obor [vyucuje_se_na_ustavech] => Vyučuje se na ústavech [paticka_mapa_alt] => [studijni_obor] => Studijní obor [studijni_forma] => Forma [studijni_dobastudia] => Doba studia [studijni_kapacita] => Kapacita [den_kratky_5] => pá [den_kratky_4] => čt [den_kratky_2] => út [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [zobrazit_vice_kalendar] => více zde → [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv aktualit [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [den_kratky_0] => ne [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Počkejte prosím chvíli... [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google [social_in_odkaz] => [social_li_odkaz] => ) [poduzel] => stdClass Object ( [1899] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1901] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1901 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1902] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1902 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1903] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1903 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 1899 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1900] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1906] => stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_title] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1906 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7378] => stdClass Object ( [nazev] => O fakultě [seo_title] => O fakultě [seo_desc] => FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => https://www.youtube.com/watch?v=5JZzc3Fitv8 [obsah] =>Fakulta potravinářské a biochemické technologie (FPBT) byla založena roku 1952 a pod současným názvem působí od roku 1969.
Fakulta nabízí studium v bakalářských oborech zaměřených na biochemii a biotechnologii, na chemii, analýzu a technologii potravin, dále na biotechnologii léčiv a forenzní analýzu. V navazujících magisterských programech jsou pokryty obory od biotechnologie a mikrobiologie přes kvalitu a bezpečnost potravin až po klinickou bioanalytiku a biotechnologii léčiv. Absolventi se uplatní jako odborní pracovníci v potravinářském průmyslu, farmaceutickém průmyslu, ve státní správě v orgánech monitorujících kvalitu potravin a léčiv či v resortu vnitra.
Studenti doktorského studia se podílí na špičkovém multidisciplinárním výzkumu v oblasti potravinářských technologií a biotechnologií, bezpečnosti a kvality potravin, klinické biochemie, molekulární biologie a mikrobiologie.
Pevné základy chemie poskytované fakultou jsou základem pro zkoumání živé přírody a vědy o potravinách a podporují klíčové civilizační hodnoty, jako je lidské zdraví a kvalita života.
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 7378 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /fakulta [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7379] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => Studium na FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => [obsah] =>
Informace pro uchazeče o studium na Fakultě potravinářské a biochemické technologie
Struktura studia
Fakulta nabízí moderní a flexibilní systém vzdělávání, plně kompatibilní s evropskými vzdělávacími standardy (jednotný evropský vzdělávací systém - Boloňská deklarace). Hodnocení studia pomocí kreditního systému a umožňuje snadné zapojení studentů do celoevropského systému terciárního vzdělávání. Studenti mají možnost část studia absolvovat na partnerských vysokých školách v zahraničí.
Studijní programy
- Tříleté bakalářské studium (titul bakalář - Bc.)
- Dvoulteté magisterské studium (titul inženýr - Ing.)
- Čtyřleté doktorské studium (titul doktor - Ph.D.)
Pro komunikaci s fakultou se obracejte na děkanát.
Pro komunikaci se školou se obracejte na pedagogického oddělení VŠCHT Praha
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 7379 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7387] => stdClass Object ( [nazev] => Ústavy a pracoviště [seo_title] => Ústavy a pracoviště [seo_desc] => Ústavy a pracoviště FPBT VŠCHT Praha [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústavy FPBT
319 - Ústav biotechnologie
Vedoucí ústavu: prof. Dr. Ing. Petra Patáková
Tajemník ústavu: doc. Ing. Martin Halecký, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Hana Kašpárková
320 - Ústav biochemie a mikrobiologie
Vedoucí ústavu: prof. Ing. Ondřej Uhlík, Ph.D.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Petra Lipovová, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Magdalena Melčová, Ph.D.
321 - Ústav sacharidů a cereálií
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Vladimír Pour, CSc.
Sekretariát: Zuzana Štanclová
322 - Ústav mléka, tuků a kosmetiky
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Jiří Štětina, CSc.
Tajemník ústavu: Ing. Aleška Fialová
Sekretariát: Ing. Aleška Fialová
323 - Ústav analýzy potravin a výživy
Vedoucí ústavu: prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Martina Vlčková
Sekretariát: Ing. Martina Vlčková
324 - Ústav konzervace potravin
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Eva Rudolfová
342 - Ústav chemie přírodních látek
Vedoucí ústavu: prof. RNDr. Oldřich Lapčík Dr.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Kamil Parkan, Ph.D.
Sekretariát: Irena Dražilová
Fakulta potravinářské a biochemické technologie je nejen pedagogickým, ale i významně výzkumně orientovaným pracovištěm Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na kterém je pedagogická činnost silně provázána s oblastí vědecko-výzkumnou. O tom svědčí nejen zaměření kvalifikačních prací studentů všech stupňů studia, ale i další podpora vědecké práce posluchačů. Výzkumná práce je zaměřena nejen na základní a orientovaný výzkum, ale i na aplikovaný výzkum, zejména v biotechnologických, mikrobiologických a potravinářských oblastech.
Hlavní oblasti vědy a výzkumu na FPBT reflektují zaměření jejích sedmi ústavů a jsou následující:
- Biotechnologie a bioinženýrství
- Biochemie a mikrobiologie
- Chemie a analýza potravin a přírodních látek
- Technologie potravin a jejich uchovávání
- Organická chemie přírodních látek
Chyba 404
Požadovaná stránka se na webu (již) nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.
Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.
Děkujeme!
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen (chyba 403) [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>Nemáte přístup k obsahu stránky.
Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).
[urlnadstranka] => [iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 1900 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [61411] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 61411 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sis [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )DATA
stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie – habilitační řízení [seo_title] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie – habilitační řízení [seo_desc] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie – habilitační řízení [autor] => Veronika Popová [autor_email] => Veronika.Popova@vscht.cz [obsah] =>
Jméno |
Název habilitační práce |
Obor habilitačního řízení |
Řízení zahájeno |
Projednáno na VR fakulty |
Řízení přerušeno |
Jmenování od |
RNDr. Karel Královec, Ph.D. |
Toxicita magnetických nanočástic pro biomedicínské aplikace na buněčné úrovni
|
Biochemie | 17.5.2023 |
|
||
Ing. Vojtěch Hrbek, Ph.D. |
Strategie autentikace a odhalování falšování potravin využívající vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrii |
Chemie a analýza potravin | 9. 5. 2023 |
5.10.2023 |
|
1.11.2023 |
Ing. Barbora Branská, Ph.D. |
Cesta za poznáním solventogenních klostridií |
Biotechnologie | 7.12.2022 |
18.5.2023 |
|
1.6.2023 |
Ing. David Šilha, Ph.D. |
Studie výskytu Arcobacter-like species a vlivy ovlivňující jejich přežívání i tvorbu biofilmů |
Mikrobiologie | 17.10.2022 |
18.5.2023 |
|
1.6.2023 |
Ing. Darina Dvořáková, Ph.D. |
Biomonitoring: nástroj pro posouzení expozice člověka významným environmentálním kontaminantům |
Chemie a analýza potravin | 14.3.2022 |
6.10.2022 |
|
1.11.2022 |
Ing. Hana Stiborová, Ph.D. |
Benefity a limity využívání odpadních surovin a jejich dopad na životní prostředí |
Mikrobiologie | 12.4.2022 |
6.10.2022 |
|
1.11.2022 |
RNDr. Monika Cahová, Ph.D. |
Nealkoholová steatóza jater: mechanismy vzniku a možnosti terapie |
Biochemie | 24. 9. 2021 |
21. 4. 2022 |
|
1.5.2022 |
Ing. Věra Jenčová, Ph.D. |
Vývoj, funkcionalizace a charakteristika nanovlákenných materiálů pro tkáňové inženýrství |
Biotechnologie | 22.10.2021 |
21.4.2022 |
|
1.5.2022 |
Ing. Kamil Parkan, Ph.D. |
Syntéza C-Glykosidů a C-Disacharidů |
Organická chemie | 8.7.2021 |
25.11.2021 |
|
1.1.2022 |
RNDr. Monika Cahová, Ph.D. |
Nealkoholová steatóza jater: mechanismy vzniku a možnosti terapie |
Biochemie |
ukončeno 23.4.2021 |
|
|
|
Ing. Viktorová Jitka, Ph.D. |
Modulace aktivity ATP-vazebných efluxních pump zodpovědných za mnohočetnou lékovou rezistenci u bakterií a nádorů |
Mikrobiologie |
30.3.2021 |
7.10.2021 | 1.11.2021 | |
Ing. Šárka Horáčková, CSc. | Bakterie mléčného kvašení a jejich funkční vlastnosti | Technologie potravin |
5.1.2021 |
20.5.2021 | 1.6.2021 | |
Ing. Iveta Hrádková, Ph.D. | Oxidace lipidů a použití antioxidantů | Technologie potravin |
6.1.2021 |
20.5.2021 | 1.6.2021 | |
Ing. Jan Kyselka, Ph.D. |
Degradace triacylglycerolů, fytosterolů a tokoferolů při rafinaci a chemické modifikaci rostlinných olejů a tuků | Technologie potravin |
6.1.2021 |
25.3.2021 | 1.4.2021 | |
Ing. Martin Kuchař, Ph.D. |
Nové psychoaktivní látky |
Organická chemie |
29.1.2020 |
14.1.2021 | 1.2.2021 | |
Ing. Jan Lipov, Ph.D. | Intracelulární interakce a transport retrovirových proteinů | Biochemie | 8. 10. 2019 | 1.10.2020 | 1.11.2020 | |
Ing. Jaroslav Zelenka, Ph.D. |
Role přirozených antioxidačních mechanismů v prevenci chronických chorob | Biochemie | 7. 10. 2019 | 1.10.2020 | 1.11.2020 | |
Ing. Marcela Sluková, Ph.D. | Polysacharidy obilovin ve výživě a technologii | Technologie potravin | 19.3.2019 | 10.10.2019 | 1.11.2019 | |
Ing. Barbora Holubová, Ph.D. | Imunochemická detekce nízkomolekulárních látek | Biochemie | 22.10.2018 | 4.4.2019 | 1.5.2019 | |
Ing. Petr Kaštánek, Ph.D. |
Produkce bioaktivních látek mikrořasami a heterotrofními protisty |
Biotechnologie | 23.10.2018 | 4.4.2019 | 1.5.2019 | |
Dr. Ing. Michaela Rumlová | Tvorba virové částice: jeden z klíčových kroků replikačního cyklu retrovirů | Biotechnologie | 31.7.2018 | 25.10.2018 | 1.11.2018 | |
Ing. Olga Maťátková, Ph.D. | Přírodní látky jako modulátory biofilmu | Biotechnologie | 6.4.2018 | 14.5.2018 | 1.6.2018 | |
Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D. | Studie vybraných patogenů v potravinách, vodě a prostředí | Mikrobiologie | 26.10.2017 | 14.5.2018 | 1.6.2018 | |
Ing. Irena Kolouchová, Ph.D. | Kvasinky jako zdroj průmyslově a farmakologicky využitelných lipidů | Biotechnologie | 6.4.2017 | 26.10.2017 | 1.11.2017 | |
Ing. Martina Krausová, Ph.D. (roz. Blažková) | Imunochromatografická detekce vybraných kontaminantů potravin a životního prostředí | Biochemie | 6.4.2017 | 26.10.2017 | 1.11.2017 | |
Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D. |
Technologie zpracování bramborových hlíz |
Technologie potravin | 6.4.2017 | 26.10.2017 | 1.11.2017 | |
Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. |
Posuzování kvality rajčatových výrobků |
Technologie potravin | 14.9.2015 | 12.11.2015 | 1.12.2015 | |
Mgr. Ing. Bc. Roman Kotlín, Ph.D. |
Vrozené a získané hypofibrinogenemie a dysfibrinogenemie |
Biochemie | 14.9.2015 | 12.11.2015 | 1.12.2015 | |
Ing. Josef Trögl, Ph.D. | Imobilizované mikroorganismy a jejich environmentální aplikace | Biotechnologie | 26.2.2015 | 28.5.2015 | 1.6.2015 | |
Ing. Petra Lovecká, Ph.D. | Biodegradační procesy z hlediska hodnocení environmentálních rizik | Mikrobiologie | 26.2.2015 | 28.5.2015 | 1.6.2015 | |
Ing. Martin Halecký, Ph.D. | Specifika odstraňování komplexních směsí polutantů v různých typech bioreaktorů | Biotechnologie | 23.10.2014 | 26.2.2015 | 1.4.2015 | |
Ing. Mgr. Štěpánka Hrdličková Kučková, Ph.D. |
Identifikace a kvantifikace nerozpuštěných proteinů metodou hmotnostní spektrometrie |
Biochemie |
23.10.2014 |
26.2.2015 | 1.4.2015 | |
Ing. Milena Zachariášová, Ph.D. |
Multiple Mycotoxins in Food and Feed: New Analytical Challenges, Occurrence, and Fate during the Food and Feed Production |
Chemie a analýza potravin |
1.3.2014 |
23.10.2014 | 1.11.2014 | |
Ing. Čížková Helena, Ph.D. |
Robustnost markerů autenticity potravin |
Technologie potravin |
3.2.2014 |
6.3.2014 |
1.4.2014 |
|
Ing. Ondřej Uhlík, Ph.D. |
Identifikace a charakterizace bakterií s bioremediačním potenciálem – od kultivace k metagenomice |
Mikrobiologie |
25.4.2013 |
17.10.2013 |
|
1.11.2013 |
Ing. Petra Lipovová, Ph.D. |
Glykosidasy a nukleasy - enzymy s biotechnologickým potenciálem |
Biochemie |
4.2.2013 |
25.4.2013 |
|
1.5.2013 |
Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D. |
Advanced Multi-Analyte Strategies in Food Safety Control (Moderní multi-analytické metody pro kontrolu bezpečnosti potravin) |
Chemie a analýza potravin |
18.10.2012 |
7.2.2013 |
|
1.3.2013 |
Ing. Pavel Ulbrich, Ph.D. |
Studium skládání a struktury retrovirových částic jako klíč k inhibici HIV |
Mikrobiologie |
18.10.2012 |
7.2.2013 |
|
1.3.2013 |
Dr. Ing. Ivan Raich |
Kombinace výpočetních a experimentálních metod pro studium prostorového uspořádání malých bioorganických molekul |
Organická chemie |
27.7.2012 |
18.10.2012 |
|
1.11.2012 |
Dr. Ing. Petra Patáková |
Mikrobiální metabolity produkované souběžně se sporulací |
Biotechnologie |
20.6.2012 |
18.10.2012 |
|
1.11.2012 |
Dr. Ing. Zdenka Panovská |
Senzorické vnímání chutí |
Chemie a analýza potravin |
13.1.2012 |
12.4.2012 |
|
1.5.2012 |
Ing. Peter Šebo, CSc. |
Mechanismus působení a vakcinační využití adenylátcyklizového toxinu |
Mikrobiologie |
4.11.2011 |
12.4.2012 |
|
1.5.2012 |
Ing. Evžen Šárka, CSc. |
Vedlejší produkty cukrovarnického a škrobárenského průmyslu – vznik, využití a optimalizace parametrů |
Technologie potravin |
15.8.2011 |
9.2.2012 |
|
1.3.2012 |
Ing. Zuzana Réblová, Ph.D. |
Vliv vybraných vnějších faktorů na aktivitu antioxidantů a jejich schopnost ochraňovat tokoferoly |
Chemie a analýza potravin |
12.5.2011 |
8.12.2011 |
|
1.1.2012 |
RNDr. Jarmila Zídková |
Regulační funkce vybraných proteinů a membránových receptorů |
Biochemie |
13.1.2011 |
6.10.2011 |
Řízení zastaveno 6.10.2011 |
|
Dr. Ing. Zuzana Novotná |
Vlastnosti a funkce rostlinných fosfolipas |
Biochemie |
7.10.2010 |
13.1.2011 |
|
1.2.2011 |
Dr. Ing. Karel Cejpek |
Redoxní reakce sacharidů a jejich produktů |
Chemie a analýza potravin |
7.10.2010 |
17.3.2011 |
|
1.4.2011 |
Mgr. Andriy Synytsya, Ph.D. |
Polysacharidy: technologický význam, struktura a chemická modifikace |
Technologie potravin |
7.10.2010 |
12.5.2011 |
|
1.6.2011 |
Dr.Ing. Věra Schulzová |
Biologicky aktivní látky v zemědělských plodinách |
Chemie a analýza potravin |
27.5.2010 |
7.10.2010 |
|
1.11.2010 |
Ing. Tomáš Čajka, Ph.D. |
Mass Spectrometry for the Effective Assessment of Food Quality and Safety |
Chemie a analýza potravin |
25.3.2010 |
27.5.2010 |
|
1.6.2010 |
Dr. Ing. Marek Doležal |
Chlorpropanoly – endogenní kontaminanty potravin |
Chemie a analýza potravin |
3.12.2009 |
25.3.2010 |
|
1.4.2010 |
Ing. Igor Hochel, CSc. |
Imunochemické metody v mikrobiologii potravin |
Mikrobiologie |
3.12.2009 |
25.3.2010 |
|
1.4.2010 |
Ing. Jiří Štětina,CSc. |
Reologické vlastnosti a textura mléčných výrobků |
Technologie potravin |
23. 4.2009 |
24.9.2009 |
|
1.10.2009 |
Ing. Vojtěch Spiwok,Ph.D. |
Molekulární simulace biologických systémů |
Biochemie |
12.2.2009 |
23.4.2009 |
|
1.5.2009 |
Dr. Ing. Radovan Hynek |
Studium proteinů metodou peptidového mapování |
Biochemie |
2.10.2008 |
11.12.2008 |
|
1.1.2009 |
Dr. Ing. Kateřina Riddelová |
Moderní analytické metody ve stopové analýze potravin |
Chemie a analýza potravin |
7.5.2008 |
2.10.2008 |
|
15.10.2008 |
Ing. Tomáš Brányik,Ph.D. |
Technologické využití biofilmů kvasinek |
Biotechnologie |
28.2.2008 |
24.4.2008 |
|
15.5.2008 |
Ing. Pavel Kotrba, Ph.D. |
Genetické modifikace organismů pro ochranu životního prostředí |
Mikrobiologie |
29.11.2007 |
28.2.2008 |
|
1.4.2008 |
Ing. Roman Kubec, Ph.D. |
S-substituované deriváty cysteinu |
Chemie a analýza potravin |
3.5.2007 |
29.11.2007 |
|
15.12.2007 |
Ing. Richard Hrabal,CSc. |
NMR spektroskopie – Moderní nástroj pro řešení prostorové struktury proteinů |
Biochemie |
3.5.2007 |
11.10.2007 |
|
1.11.2007 |
Dr. Ing. Richard Koplík |
Prvková speciační analýza biologických materiálů |
Chemie a analýza potravin |
27.1.2006 |
11.5.2006 |
|
15.5.2006 |
Ing. Ladislav Čurda, CSc. |
Separace a modifikace složek syrovátky |
Technologie potravin |
11.5.2006 |
11.10.2006 |
|
15.10.2006 |
Ing. Radovan Bílek, CSc. |
Extrahypothalamický výskyt thyroliberinové imunoreaktivity |
Biochemie |
11.5.2006 |
7.12.2006 |
|
15.12.2006 |
Ing. Pavel Dostálek,CSc. |
Využití buněčné stěny pivovarské kvasinky Saccharomyces cerevisiae |
Biotechnologie |
7.12.2006 |
1.2.2007 |
|
15.2.2007 |