stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [adresa_url] => [api_hash] => [seo_desc] => [jazyk] => [jednojazycny] => [barva] => zluta [indexace] => 1 [obrazek] => [ga_force] => [cookie_force] => [secureredirect] => [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8 [ga_account] => [ga_domain] => [ga4_account] => G-VKDBFLKL51 [gtm_id] => [gt_code] => [kontrola_pred] => [omezeni] => 0 [pozadi1] => VSCHT_fotobanka_034.jpg [pozadi2] => 1_DSC0066.jpg [pozadi3] => 1_DSC0087.jpg [pozadi4] => 1_DSC0098.jpg [pozadi5] => _DSC001215.jpg [robots] => [htmlheaders] => [newurl_domain] => 'fpbt.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '[cs]' [newurl_iduzel] => [newurl_path] => 8547/4160/1399 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 1399 [platne_od] => 22.11.2023 17:07:00 [zmeneno_cas] => 22.11.2023 17:07:52.731085 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Blanka Morchová [canonical_url] => [idvazba] => 4637 [cms_time] => 1726870249 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => stdClass Object ( [logo] => [aktualizovano] => Aktualizováno [autor] => Autor [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT Praha – FPBT [more_info] => více informací [top_search_placeholder] => hledat... [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/FPBT-Praha/156249471063054 [social_fb_title] => Facebook FPBT [social_tw_odkaz] => [social_tw_title] => [social_yt_odkaz] => [social_yt_title] => [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A [paticka_budova_a_popis] => Rektorát, oddělení komunikace, pedagogické oddělení, děkanát FCHT, centrum informačních služeb [paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Věda a výzkum, děkanát FTOP, děkanát FPBT, děkanát FCHI, výpočetní centrum, zahraniční oddělení, kvestor [paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Dětský koutek Zkumavka, praktický lékař, katedra ekonomiky a managementu, ústav matematiky [paticka_budova_1_nadpis] => NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA [paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373
Datová schránka: sp4j9ch
Za informace odpovídá: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Technický správce: Výpočetní centrum
Copyright VŠCHT Praha
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Jana.Kratka@vscht.cz [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [logo_href] => / [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název dokumentu [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [fakulta_FCHI] => Fakulta chemicko-inženýrská [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [stahnout] => stáhnout [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_D] => Doktorský studijní obor [vyucuje_se_na_ustavech] => Vyučuje se na ústavech [paticka_mapa_alt] => [studijni_obor] => Studijní obor [studijni_forma] => Forma [studijni_dobastudia] => Doba studia [studijni_kapacita] => Kapacita [den_kratky_5] => pá [den_kratky_4] => čt [den_kratky_2] => út [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [zobrazit_vice_kalendar] => více zde → [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv aktualit [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [den_kratky_0] => ne [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Počkejte prosím chvíli... [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google [social_in_odkaz] => [social_li_odkaz] => [novinka_publikovano] => Publikovano: [novinka_datum_konani] => Datum konani: ) [poduzel] => stdClass Object ( [1899] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1901] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1901 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1902] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1902 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1903] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1903 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 1899 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1900] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1906] => stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_title] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1906 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7378] => stdClass Object ( [nazev] => O fakultě [seo_title] => O fakultě [seo_desc] => FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => https://www.youtube.com/watch?v=5JZzc3Fitv8 [obsah] =>Fakulta potravinářské a biochemické technologie (FPBT) byla založena roku 1952 a pod současným názvem působí od roku 1969.
Fakulta nabízí studium v bakalářských oborech zaměřených na biochemii a biotechnologii, na chemii, analýzu a technologii potravin, dále na biotechnologii léčiv a forenzní analýzu. V navazujících magisterských programech jsou pokryty obory od biotechnologie a mikrobiologie přes kvalitu a bezpečnost potravin až po klinickou bioanalytiku a biotechnologii léčiv. Absolventi se uplatní jako odborní pracovníci v potravinářském průmyslu, farmaceutickém průmyslu, ve státní správě v orgánech monitorujících kvalitu potravin a léčiv či v resortu vnitra.
Studenti doktorského studia se podílí na špičkovém multidisciplinárním výzkumu v oblasti potravinářských technologií a biotechnologií, bezpečnosti a kvality potravin, klinické biochemie, molekulární biologie a mikrobiologie.
Pevné základy chemie poskytované fakultou jsou základem pro zkoumání živé přírody a vědy o potravinách a podporují klíčové civilizační hodnoty, jako je lidské zdraví a kvalita života.
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 7378 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /fakulta [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7379] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => Studium na FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => [obsah] =>
Informace pro uchazeče o studium na Fakultě potravinářské a biochemické technologie
Struktura studia
Fakulta nabízí moderní a flexibilní systém vzdělávání, plně kompatibilní s evropskými vzdělávacími standardy (jednotný evropský vzdělávací systém - Boloňská deklarace). Hodnocení studia pomocí kreditního systému a umožňuje snadné zapojení studentů do celoevropského systému terciárního vzdělávání. Studenti mají možnost část studia absolvovat na partnerských vysokých školách v zahraničí.
Studijní programy
- Tříleté bakalářské studium (titul bakalář - Bc.)
- Dvoulteté magisterské studium (titul inženýr - Ing.)
- Čtyřleté doktorské studium (titul doktor - Ph.D.)
Pro komunikaci s fakultou se obracejte na děkanát.
Pro komunikaci se školou se obracejte na pedagogického oddělení VŠCHT Praha
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 7379 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7387] => stdClass Object ( [nazev] => Ústavy a pracoviště [seo_title] => Ústavy a pracoviště [seo_desc] => Ústavy a pracoviště FPBT VŠCHT Praha [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústavy FPBT
319 - Ústav biotechnologie
Vedoucí ústavu: prof. Dr. Ing. Petra Patáková
Tajemník ústavu: doc. Ing. Martin Halecký, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Hana Kašpárková
320 - Ústav biochemie a mikrobiologie
Vedoucí ústavu: prof. Ing. Ondřej Uhlík, Ph.D.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Petra Lipovová, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Magdalena Melčová, Ph.D.
321 - Ústav sacharidů a cereálií
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Vladimír Pour, CSc.
Sekretariát: Zuzana Štanclová
322 - Ústav mléka, tuků a kosmetiky
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Jiří Štětina, CSc.
Tajemník ústavu: Ing. Markéta Berčíková, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Ivana Korbová
323 - Ústav analýzy potravin a výživy
Vedoucí ústavu: prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Martina Vlčková
Sekretariát: Ing. Martina Vlčková
324 - Ústav konzervace potravin
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Eva Rudolfová
342 - Ústav chemie přírodních látek
Vedoucí ústavu: prof. RNDr. Oldřich Lapčík Dr.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Kamil Parkan, Ph.D.
Sekretariát: Irena Dražilová
Fakulta potravinářské a biochemické technologie je nejen pedagogickým, ale i významně výzkumně orientovaným pracovištěm Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na kterém je pedagogická činnost silně provázána s oblastí vědecko-výzkumnou. O tom svědčí nejen zaměření kvalifikačních prací studentů všech stupňů studia, ale i další podpora vědecké práce posluchačů. Výzkumná práce je zaměřena nejen na základní a orientovaný výzkum, ale i na aplikovaný výzkum, zejména v biotechnologických, mikrobiologických a potravinářských oblastech.
Hlavní oblasti vědy a výzkumu na FPBT reflektují zaměření jejích sedmi ústavů a jsou následující:
- Biotechnologie a bioinženýrství
- Biochemie a mikrobiologie
- Chemie a analýza potravin a přírodních látek
- Technologie potravin a jejich uchovávání
- Organická chemie přírodních látek
Chyba 404
Požadovaná stránka se na webu (již) nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.
Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.
Děkujeme!
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen (chyba 403) [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>Nemáte přístup k obsahu stránky.
Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).
[urlnadstranka] => [iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 1900 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [61411] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 61411 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sis [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )DATA
stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Studijní plán [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [submenuno] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [newurl_domain] => 'fpbt.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '/studium/uchazec/bc-uchazec/plan/22330/B305A' [newurl_iduzel] => [newurl_path] => 8547/4160/1399/1900/7379/7423/7449/61538 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 61538 [platne_od] => 03.11.2021 10:16:11.272388 [zmeneno_cas] => 03.11.2021 10:16:11.275369 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Jan Kříž [canonical_url] => _clone_ [idvazba] => 73001 [cms_time] => 1726868405 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => stdClass Object ( [61539] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/studium/uchazec/bc-uchazec [urlwildcard] => cis-path [poduzel] => Array ( ) [api_suffix] => 22330/B305A [iduzel] => 61539 [canonical_url] => _clone_ [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) [html] =>
Chemie a fyziologie výživy |
||||
V programu si studenti volí jednu ze specializací:
|
||||
Specializace: |
||||
Šedě jsou uvedeny společné předměty programu – stejné ve všech specializacích.
|
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).
|
1. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B101001 | Obecná a anorganická chemie I | 3 / 3 / - | Z+Zk | 8 |
B101003 | Chemické a bilanční výpočty | - / 2 / - | KZ | 3 |
B240001 | Toxikologie a ekotoxikologie I | 2 / - / - | Zk | 3 |
B320003 | Biologie I | 2 / - / - | Zk | 3 |
B322002 | Úvod do potravinářských a biochemických věd | 2 / - / - | Zk | 3 |
B413001 | Matematika A | 3 / 4 / - | Z+Zk | 8 |
B445001 | Počítačové praktikum | - / 3 / - | KZ | 3 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
V827001 | Tělesná výchova | - / 2 / - | Z | 1 |
V827002 | Sportovní kurz | - / 1 / - | Z | 1 |
Letní semestr |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B101004 | Laboratoř anorganické chemie I | - / - / 4 | KZ | 3 |
B110001 | Organická chemie A | 3 / 2 / - | Z+Zk | 6 |
B143001 | Chemická informatika | 1 / 1 / - | KZ | 2 |
B320004 | Laboratoř biologie | - / - / 2 | KZ | 1 |
B323003 | Senzorická analýza | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
B413002 | Matematika B | 3 / 3 / - | Z+Zk | 7 |
B444003 | Fyzika I | 3 / 2 / - | Z+Zk | 6 |
B834001 | Odborný anglický jazyk A | - / 2 / - | Z | 1 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
V827001 | Tělesná výchova | - / 2 / - | Z | 1 |
V827002 | Sportovní kurz | - / 1 / - | Z | 1 |
2. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty specializace
Povinné předměty specializace |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B323005 | Potravinářské zbožíznalství | 2 / - / - | Zk | 3 |
B323015 | Hodnocení nutričního stavu populace | 2 / - / - | Zk | 3 |
B403003 | Fyzikální chemie I | 3 / 2 / - | Z+Zk | 6 |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B110002 | Organická chemie B | 3 / 2 / - | Z+Zk | 6 |
B110005 | Laboratoř organické chemie I | - / - / 4 | KZ | 3 |
B320001 | Biochemie I | 3 / 1 / - | Z+Zk | 5 |
B444005 | Laboratoř fyziky | - / - / 4 | KZ | 3 |
B834002 | Odborný anglický jazyk B | - / 2 / - | Z+Zk | 2 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
V827001 | Tělesná výchova | - / 2 / - | Z | 1 |
V827002 | Sportovní kurz | - / 1 / - | Z | 1 |
Letní semestr |
Povinné předměty specializace
Povinné předměty specializace |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B320002 | Biochemie II | 2 / - / - | Zk | 3 |
B320005 | Laboratoř biochemie | - / - / 4 | KZ | 3 |
B320016 | Základy fyziologie člověka | 2 / - / - | Zk | 3 |
B402001 | Analytická chemie I | 2 / 2 / - | Z+Zk | 5 |
B403005 | Laboratoř fyzikální chemie I | - / - / 4 | KZ | 3 |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B320007 | Mikrobiologie | 3 / - / - | Zk | 4 |
B320009 | Laboratoř mikrobiologie | - / - / 5 | KZ | 3 |
B323001 | Chemie potravin | 3 / 1 / - | Z+Zk | 5 |
Povinně volitelné předměty programu
Povinně volitelné předměty programuMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
V827001 | Tělesná výchova | - / 2 / - | Z | 1 |
V827002 | Sportovní kurz | - / 1 / - | Z | 1 |
3. ročník |
||||
Zimní semestr |
Povinné předměty specializace
Povinné předměty specializace |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B323013 | Potravinářská legislativa | 2 / - / - | Zk | 3 |
B323014 | Výživa člověka | 2 / - / - | Zk | 3 |
B323016 | Nutriční diagnostika a informatika | 2 / - / - | Zk | 3 |
B402005 | Laboratoř analytické chemie I | - / - / 4 | KZ | 3 |
B409001 | Chemické inženýrství I | 2 / 3 / - | Z+Zk | 6 |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B323002 | Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů | - / - / 5 | KZ | 4 |
B323010 | Analýza potravin a přírodních produktů | 2 / 2 / - | Z+Zk | 5 |
B413003 | Aplikovaná statistika | 1 / 2 / - | Z+Zk | 4 |
Letní semestr |
Povinné předměty specializace
Povinné předměty specializace |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B321002 | Potravinářské technologie a biotechnologie | 3 / - / - | KZ | 3 |
B322003 | Probiotika a funkční potraviny I | 2 / - / - | Zk | 3 |
B323017 | Fyziologie výživy | 2 / - / - | Zk | 3 |
B409018 | Laboratoř chemického inženýrství | - / - / 3 | KZ | 3 |
Povinně volitelné předměty specializace
Povinně volitelné předměty specializaceMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B320006 | Bioanalytické metody | 2 / - / - | Zk | 3 |
B323007 | Zdravotní nezávadnost potravin | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
B342006 | Rostlinné léky a tradiční medicina | 2 / - / - | Zk | 3 |
B837004 | Základy ekonomiky a managementu | 2 / 1 / - | Z+Zk | 4 |
Povinné předměty programu
Povinné předměty programu |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | Zakončení | Kredity |
---|---|---|---|---|
B352050 | Bakalářská práce | - / - / 12 | Z | 15 |
Libovolný. ročník |
||||
Zimní semestr |
Volitelné jazyky - Bakalářské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - bakalářské studium
Letní semestr |