stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [adresa_url] => [api_hash] => [seo_desc] => [jazyk] => [jednojazycny] => [barva] => zluta [indexace] => 1 [obrazek] => [ga_force] => [cookie_force] => [secureredirect] => [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8 [ga_account] => [ga_domain] => [ga4_account] => G-VKDBFLKL51 [gtm_id] => [gt_code] => [kontrola_pred] => [omezeni] => 0 [pozadi1] => VSCHT_fotobanka_034.jpg [pozadi2] => 1_DSC0066.jpg [pozadi3] => 1_DSC0087.jpg [pozadi4] => 1_DSC0098.jpg [pozadi5] => _DSC001215.jpg [robots] => [htmlheaders] => [newurl_domain] => 'fpbt.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '[cs]' [newurl_iduzel] => [newurl_path] => 8547/4160/1399 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 1399 [platne_od] => 22.11.2023 17:07:00 [zmeneno_cas] => 22.11.2023 17:07:52.731085 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Blanka Morchová [canonical_url] => [idvazba] => 4637 [cms_time] => 1714115405 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => stdClass Object ( [logo] => [aktualizovano] => Aktualizováno [autor] => Autor [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT Praha – FPBT [more_info] => více informací [top_search_placeholder] => hledat... [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/FPBT-Praha/156249471063054 [social_fb_title] => Facebook FPBT [social_tw_odkaz] => [social_tw_title] => [social_yt_odkaz] => [social_yt_title] => [paticka_budova_a_nadpis] => BUDOVA A [paticka_budova_a_popis] => Rektorát, oddělení komunikace, pedagogické oddělení, děkanát FCHT, centrum informačních služeb [paticka_budova_b_nadpis] => BUDOVA B [paticka_budova_b_popis] => Věda a výzkum, děkanát FTOP, děkanát FPBT, děkanát FCHI, výpočetní centrum, zahraniční oddělení, kvestor [paticka_budova_c_nadpis] => BUDOVA C [paticka_budova_c_popis] => Dětský koutek Zkumavka, praktický lékař, katedra ekonomiky a managementu, ústav matematiky [paticka_budova_1_nadpis] => NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA [paticka_budova_1_popis] => [paticka_budova_2_nadpis] => STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON [paticka_budova_2_popis] => [paticka_adresa] => VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373
Datová schránka: sp4j9ch
Za informace odpovídá: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Technický správce: Výpočetní centrum
Copyright VŠCHT Praha
[paticka_odkaz_mail] => mailto:Jana.Kratka@vscht.cz [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [logo_href] => / [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název dokumentu [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [fakulta_FCHI] => Fakulta chemicko-inženýrská [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [stahnout] => stáhnout [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_D] => Doktorský studijní obor [vyucuje_se_na_ustavech] => Vyučuje se na ústavech [paticka_mapa_alt] => [studijni_obor] => Studijní obor [studijni_forma] => Forma [studijni_dobastudia] => Doba studia [studijni_kapacita] => Kapacita [den_kratky_5] => pá [den_kratky_4] => čt [den_kratky_2] => út [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [zobrazit_vice_kalendar] => více zde → [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv aktualit [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [den_kratky_0] => ne [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Počkejte prosím chvíli... [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google [social_in_odkaz] => [social_li_odkaz] => ) [poduzel] => stdClass Object ( [1899] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1901] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1901 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1902] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1902 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1903] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1903 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 1899 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1900] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1906] => stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_title] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1906 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7378] => stdClass Object ( [nazev] => O fakultě [seo_title] => O fakultě [seo_desc] => FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => https://www.youtube.com/watch?v=5JZzc3Fitv8 [obsah] =>Fakulta potravinářské a biochemické technologie (FPBT) byla založena roku 1952 a pod současným názvem působí od roku 1969.
Fakulta nabízí studium v bakalářských oborech zaměřených na biochemii a biotechnologii, na chemii, analýzu a technologii potravin, dále na biotechnologii léčiv a forenzní analýzu. V navazujících magisterských programech jsou pokryty obory od biotechnologie a mikrobiologie přes kvalitu a bezpečnost potravin až po klinickou bioanalytiku a biotechnologii léčiv. Absolventi se uplatní jako odborní pracovníci v potravinářském průmyslu, farmaceutickém průmyslu, ve státní správě v orgánech monitorujících kvalitu potravin a léčiv či v resortu vnitra.
Studenti doktorského studia se podílí na špičkovém multidisciplinárním výzkumu v oblasti potravinářských technologií a biotechnologií, bezpečnosti a kvality potravin, klinické biochemie, molekulární biologie a mikrobiologie.
Pevné základy chemie poskytované fakultou jsou základem pro zkoumání živé přírody a vědy o potravinách a podporují klíčové civilizační hodnoty, jako je lidské zdraví a kvalita života.
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 7378 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /fakulta [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7379] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => Studium na FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => [obsah] =>
Informace pro uchazeče o studium na Fakultě potravinářské a biochemické technologie
Struktura studia
Fakulta nabízí moderní a flexibilní systém vzdělávání, plně kompatibilní s evropskými vzdělávacími standardy (jednotný evropský vzdělávací systém - Boloňská deklarace). Hodnocení studia pomocí kreditního systému a umožňuje snadné zapojení studentů do celoevropského systému terciárního vzdělávání. Studenti mají možnost část studia absolvovat na partnerských vysokých školách v zahraničí.
Studijní programy
- Tříleté bakalářské studium (titul bakalář - Bc.)
- Dvoulteté magisterské studium (titul inženýr - Ing.)
- Čtyřleté doktorské studium (titul doktor - Ph.D.)
Pro komunikaci s fakultou se obracejte na děkanát.
Pro komunikaci se školou se obracejte na pedagogického oddělení VŠCHT Praha
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 7379 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7387] => stdClass Object ( [nazev] => Ústavy a pracoviště [seo_title] => Ústavy a pracoviště [seo_desc] => Ústavy a pracoviště FPBT VŠCHT Praha [autor] => [autor_email] => [obsah] =>Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Ústavy FPBT
319 - Ústav biotechnologie
Vedoucí ústavu: prof. Dr. Ing. Petra Patáková
Tajemník ústavu: doc. Ing. Martin Halecký, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Hana Kašpárková
320 - Ústav biochemie a mikrobiologie
Vedoucí ústavu: prof. Ing. Ondřej Uhlík, Ph.D.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Petra Lipovová, Ph.D.
Sekretariát: Ing. Magdalena Melčová, Ph.D.
321 - Ústav sacharidů a cereálií
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Vladimír Pour, CSc.
Sekretariát: Zuzana Štanclová
322 - Ústav mléka, tuků a kosmetiky
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Jiří Štětina, CSc.
Tajemník ústavu: Ing. Aleška Fialová
Sekretariát: Ing. Aleška Fialová
323 - Ústav analýzy potravin a výživy
Vedoucí ústavu: prof. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Martina Vlčková
Sekretariát: Ing. Martina Vlčková
324 - Ústav konzervace potravin
Vedoucí ústavu: doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Eva Rudolfová
342 - Ústav chemie přírodních látek
Vedoucí ústavu: prof. RNDr. Oldřich Lapčík Dr.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Kamil Parkan, Ph.D.
Sekretariát: Irena Dražilová
Fakulta potravinářské a biochemické technologie je nejen pedagogickým, ale i významně výzkumně orientovaným pracovištěm Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na kterém je pedagogická činnost silně provázána s oblastí vědecko-výzkumnou. O tom svědčí nejen zaměření kvalifikačních prací studentů všech stupňů studia, ale i další podpora vědecké práce posluchačů. Výzkumná práce je zaměřena nejen na základní a orientovaný výzkum, ale i na aplikovaný výzkum, zejména v biotechnologických, mikrobiologických a potravinářských oblastech.
Hlavní oblasti vědy a výzkumu na FPBT reflektují zaměření jejích sedmi ústavů a jsou následující:
- Biotechnologie a bioinženýrství
- Biochemie a mikrobiologie
- Chemie a analýza potravin a přírodních látek
- Technologie potravin a jejich uchovávání
- Organická chemie přírodních látek
Chyba 404
Požadovaná stránka se na webu (již) nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.
Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.
Děkujeme!
[urlnadstranka] => [ogobrazek] => [pozadi] => [iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen (chyba 403) [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>Nemáte přístup k obsahu stránky.
Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).
[urlnadstranka] => [iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 1900 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [61411] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 61411 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sis [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )DATA
stdClass Object ( [nazev] => Volby akademických pracovníků na FPBT [seo_title] => Volby akademických pracovníků na FPBT [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => [obrazek] => [ogobrazek] => [pozadi] => [obsah] =>Volby proběhnou od pondělí 2. prosince do čtvrtka 5. prosince elektronickou formou. Volební aplikace bude dostupná na adrese volby.vscht.cz.
Akademičtí pracovníci FPBT volí:
- do univerzitního senátu 4 senátory ze 7 kandidátů
- do fakultního senátu 1 senátora na každém ústavu (celkem je voleno 7 senátorů)
Kandidáti do akademického senátu VŠCHT Praha
V akademickém senátu VŠCHT Praha se obsazují akademickými pracovníky FPBT 4 mandáty. Kandiduje 9 akademických pracovníků
Kandidátní listina
Čížková Helena, doc., Ing., Ph. D.
|
Kolouchová Irena, doc., Ing., Ph.D.
V pedagogické činnosti se věnují biotechnologiím a ve vědecké činnosti se zabývám jak biotechnologiemi tradičními (vinařství a lihovarství), tak moderními biotechnologiemi (problematika mikrobiálního biofilmu).
Mohu přispět svými zkušenostmi jak z pohledu pedagoga, tak zkušenostmi s průmyslovými partnery z oblasti biotechnologií a znalosti jejich požadavků na naše absolventy. Mohu přispět také svými znalostmi z proděkanského působení a znalosti problematiky přijíždějících a vyjíždějících studentů.
|
Koplík Richard, prof., Dr., Ing.
|
Kučková Štěpánka, doc., Ing., Mgr., Ph.D.
Zabývám se identifikací proteinových materiálů v historických uměleckých dílech, různými forenzními tématy a hledáním potenciálních biomarkerů u rakoviny pankreatu a nebo Alzheimerovy choroby pomocí hmotnostní spektrometrie.
Ráda bych přispěla k vytvoření dlouhodobé vize naší školy, její budoucnosti, vědeckému a pedagogickému směřování. A zejména pak k její realizaci.
|
Lipovová Petra, doc., Ing., Ph.D.
Od roku 2001 jsem zaměstnaná na ústavu Biochemie a mikrobiologie, kde vyučuji předmět Izolace a charakterizace biomakromolekul, Laboratoře z biochemie, polovinu předmětu Biochemie II a podílím se na výuce předmětu Biochemie I. Dále jsem garantem nově akreditovaného magisterského programu Biochemie a buněčná biologie a doktorského programu Biochemie a bioorganická chemie. Také jsem se podílela na přípravě double-degree doktorského programu Biochemie a bioorganická chemie. Jsem školitelkou doktorandů, magistrů i bakalářů, kterým se věnuji při jejich laboratorní práci a prožívám s nimi jejich úspěchy i neúspěchy. Pojítkem mé vědecké práce jsou enzymy a vztah mezi jejich katalytickými vlastnostmi a strukturou. Zabývám se glykosidasami a jejich transglykosylačními vlastnostmi, nukleasami a jejich protinádorovými vlastnostmi a fosfolipasami a propojením jejich substrátové specifity s fenotypem Arabidopsis thaliana. Dále se zabývám glykoproteiny z řas a jejich protektivními účinky a proteiny z anamox bakterií.
Kandiduji do senátu, protože si myslím, že naše vysoká škola má mezi vysokými školami velmi dobrou úroveň a chci se tak podílet na udržování této úrovně a to nejen vědecké, ale i pedagogické. Obě tyto aktivity jdou ruku v ruce a jsou hlavním posláním vysoké školy. Z pedagogického hlediska mě zajímá například dostupnost materiálů na e-learningu pro širší skupinu studentů i pedagogů a dále optimalizace překryvů náplní předmětů.
|
Lovecká Petra, doc., Ing., Ph.D.
Pracuji 20 let na Ústavu biochemie a mikrobiologie, kde přednáším pro bakalářaský stupeň Mikrobiologii, dlouho jsem se podílela na výuce a v současnosti na vedení Laboratoří z mikrobiologie. Vědeckou činnost zaměřuji na výzkum nových biologicky aktivních (zejména antimikrobiálních) látek z rostlin a na studium endofytních mikroorganismů.
Byla jsem členkou AS v minulých letech. Byla to pro mne zajímavá zkušenost z hlediska proniknutí do nových oblastí zejmna manažerské problematiky vedení školy. Chtěla bych být členkou pedagogického výboru AS a podílet se na řešení problematiky vyplývající z nové akreditace VŠCHT.
|
Stránská Milena, doc., Ing., Ph.D.
Má pedagogická činnost v současné době zahrnuje výuku předmětů v bakalářských, magisterských i doktorských studijních programech na témata ‚moderní analytické metody‘, ‚autentikace potravin‘ či ‚chemie potravin‘. Klasickou výuku se snažím zpestřovat prostřednictvím interaktivních nástrojů, jako jsou např. anonymní hlasovadla, která nenásilným způsobem umožňují od studentů získat zpětnou vazbu ohledně probírané problematiky, a v poslední době těší čím dál tím větší popularitě. Součástí mých pedagogických aktivit je i vedení bakalářských a magisterských prací, kde se nadané studenty pokouším integrovat do příslušných vědeckých projektů již na úrovni bakalářského studia, a zdůrazňovat jejich propojení s reálným výzkumem. Má hlavní vědecká činnost je zaměřena na vývoj a aplikaci chromatografických metod ve spojení s pokročilými typy hmotnostní spektrometrie, a to zejména v souvislosti s hodnocením bezpečnosti potravin, průkazem pravosti a autenticity potravin, a prozkoumáváním nových přírodních zdrojů potencionálně obsahujících pozitivně působící bioaktivní látky. Tato vědecká činnost zahrnuje jak základní tak aplikovaný výzkum, v rámci kterého praktikuji úzkou a efektivní spolupráci s průmyslem a aplikovanou sférou.
V akademickém senátu bych se ráda zasadila o to, aby VŠCHT Praha zůstala i nadále synonymem pro špičkový výzkum a kvalitní vzdělání v oblasti moderní chemie, a to nejen v rámci ČR, ale s širokým přesahem do EU i mimo ni. Jako hlavní řešitelka a spoluřešitelka několika výzkumných grantů (HORIZON 2020, 7th Framework), mobilitních mezinárodních projektů (Norway/EEA grants, Czech-Bavarian cooperation, Multilateral cooperation in Danube region) i řady tuzemských grantů (GAČR, TAČR, MŠMT, NAZV) mám zkušenosti s managementem a realizací výzkumu na prestižních partnerských institucích, které se pokusím promítnout do nastavení současného fungování VŠCHT Praha, např. ve smyslu podpory projektového řízení a související administrativy, a to minimálně na úrovni jednotlivých fakult. V minulosti jsem aktivně působila také v bilaterálních a multilaterálních projektech VŠCHT týkajících se podpory mladých vědeckých pracovníků a synergie oborů v rámci univerzit a vysokých škol napříč ČR, nicméně, při sestavování projektových týmů považuji za prioritní využívat vědecké kapacity vlastních fakult a kateder. V tomto kontextu bych proto ráda přispěla k lepší informovanosti o výzkumu v rámci ‚alma mater‘, potažmo provázanosti vědeckých skupin. Jako členka redakčních rad několika impaktovaných časopisů a expertního panelu GAČR v oboru ‚zemědělské a biologicko-environmentální vědy‘ mám povědomí o současných trendech výzkumu v této sféře a pokusím se je reflektovat v rámci směřování výzkumné činnosti VŠCHT. Za velmi důležité považuji též spolupráci vědců s průmyslem, proto budu tuto kooperaci maximálně podporovat, a to například formou sdílení studentů v rámci studentských prací. V neposlední řadě ráda podpořím kvalitní propagandu VŠCHT na středních školách a gymnáziích, neboť nadšení a aktivita nových mladých studentů je jednou z nejdůležitějších aspektů dlouhodobě udržitelného rozvoje školy.
|
Kandidáti do akademického senátu fakulty (FPBT)
V akademickém senátu FPBT se obsazuje akademickými pracovníky 7 mandátů. Každý ústav volí 1 senátora.
Ústav biotechnologie (319)
Maťátková Olga, doc., Ing., Ph.D.
Ústav biochemie a mikrobiologie (320)
Purkrtová Zita, Ing., Ph.D.
Ústav sacharidů a cereálií (321)
Gillarová Simona, Ing.
Henke Svatopluk, Ing., Ph.D.
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Berčíková Markéta, Ing., Ph.D.
Klojdová Iveta, Ing., Ph.D.
Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Stupák Michal, Ing., Ph.D.
Ústav konzervace potravin (324)
Grégrová Adéla, Ing. Ph.D.
Pohůnek Václav, Ing., Ph.D.
Škorpilová Tereza, Ing., Ph.D.
Šviráková Eva, Ing., Ph.D.
Ústav chemie přírodních látek (342)
Jurášek Michal, Ing., Ph.D.
Parkan Kamil, Ing., Ph.D.
[submenuno] => [urlnadstranka] => [newurl_domain] => 'fpbt.vscht.cz' [newurl_jazyk] => 'cs' [newurl_akce] => '/fakulta/as/volby-as-fpbt/volby-2019/volby-akademickych-pracovniku' [newurl_iduzel] => 50527 [newurl_path] => 8547/4160/1399/1900/7378/7386/42088/50180/50527 [newurl_path_link] => Odkaz na newurlCMS [iduzel] => 50527 [platne_od] => 02.12.2019 10:57:00 [zmeneno_cas] => 02.12.2019 10:57:33.076047 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Jan Kříž [canonical_url] => [idvazba] => 57456 [cms_time] => 1714115990 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => Array ( ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )