Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
You are here: UCT Prague - FFBT → Studies → PhD Studies → Study plan

Chemie a analýza potravin a přírodních produktů

Předměty programu

Informace o studijním plánu

Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).

1. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M323001 Chemická bezpečnost potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323004 Reakční mechanismy v chemii potravin 2 / - / - Zk 3
M323006 Chemometrie 1 / 2 / - Z+Zk 4
M323010 Izolační a separační metody 3 / - / - Zk 4
M323011 Laboratorní projekt I - / - / 6 KZ 4
M323015 Speciální analýza potravin 3 / - / - Zk 4
M342018 Vědecká komunikace 2 / 1 / - Z+Zk 4
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323007 Technologie přípravy stravy 2 / - / - Zk 3

Letní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M323003 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin - / - / 6 KZ 4
M323005 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin - / - / 6 KZ 4
M323013 Jakost v laboratorní a výrobní praxi 1 / 1 / - Z+Zk 3
M323016 Analýza biologicky aktivních látek 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323019 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků - / - / 6 KZ 4
M323020 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy 2 / 1 / - Z+Zk 4
M352001 Odborná praxe - / - / - Z 3
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M319016 Biotechnologické aplikace mikroorganismů 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323002 Dietologie 2 / 1 / - Z+Zk 4

2. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M323009 Toxikologie potravin 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323012 Laboratorní projekt II - / - / 12 KZ 8
M323014 Nutraceutika a funkční potraviny 2 / 1 / - Z+Zk 4
M323017 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat 3 / - / - Zk 4
M323018 Chemie potravinových surovin a výrobků 2 / - / - Zk 3
M323021 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin - / - / 6 KZ 4
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M320027 Potravinářská mikrobiologie 2 / - / - Zk 3
M323008 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy 2 / 1 / - Z+Zk 4

Letní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
M352050 Diplomová práce - / - / 30 Z 30

Libovolný ročník

Zimní semestr

Predměty v AJ pro studenty českých magisterských SP
Volitelné jazyky - magisterské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - magisterské studium

Letní semestr

Predměty v AJ pro studenty českých magisterských SP
Volitelné jazyky - magisterské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - magisterské studium
Updated: 25.3.2022 16:25, Author: Jan Kříž

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461337
VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright UCT Prague 2017
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre
switch to desktop version