idvazba: 73003
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 06:37:52
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/program?weburl=/studium/bakalarske-studium
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 73003
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'fpbt.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/bakalarske-studium/program/22330/B303'
iduzel: 61540
path: 8547/4160/1399/1900/7379/7424/61540
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Technologie potravin
Bakalářský program,
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Zajistit dostatek kvalitních a bezpečných potravin patří mezi základní úkoly moderní společnosti. Výroba potravin má dlouhou tradici a současné globální problémy nám ukazují, že soběstačnost je v této oblasti nikoliv luxusem, nýbrž nutností. Během studia u nás dokonale porozumíte všem aspektům moderní i tradiční výroby potravin. Abyste se stali špičkovými odborníky v oboru technologie potravin, potřebujete chápat celou řadu dalších vědních oborů, jako jsou například chemie a biologie. Studijní program je doplněn i potřebným počtem laboratorních kurzů, které vám spolu s bakalářskou prací umožní praktickou aplikaci získaných teoretických znalostí. Předností tohoto studijního programu je velmi úzká spolupráce s průmyslem a orientace na řešení aktuálních témat. V neposlední řadě se během studia seznámíte s celou řadou potravinářských technologií a naučíte se, jak se potraviny vyrábí v řemeslném i průmyslovém měřítku. Nedílnou součástí tohoto studijního programu je také problematika výživy, bezpečnosti potravin, hygieny či ekonomiky a managementu. Uplatnění
Detaily programu
|