Počkejte prosím chvíli...
stdClass Object
(
    [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    [adresa_url] => 
    [api_hash] => 
    [seo_desc] => 
    [jazyk] => 
    [jednojazycny] => 
    [barva] => zluta
    [indexace] => 1
    [ga_force] => 
    [secureredirect] => 
    [google_verification] => UOa3DCAUaJJ2C3MuUhI9eR1T9ZNzenZfHPQN4wupOE8
    [ga_account] => 
    [ga_domain] => 
    [gtm_id] => 
    [gt_code] => 
    [kontrola_pred] => 
    [omezeni] => 0
    [pozadi1] => VSCHT_fotobanka_034.jpg
    [pozadi2] => 1_DSC0066.jpg
    [pozadi3] => 1_DSC0087.jpg
    [pozadi4] => 1_DSC0098.jpg
    [pozadi5] => _DSC001215.jpg
    [robots] => 
    [iduzel] => 1399
    [platne_od] => 13.01.2015 15:06:00
    [zmeneno_cas] => 13.01.2015 15:06:44.472718
    [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Antonín Mareš
    [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz
    [idvazba] => 4637
    [cms_time] => 1510939646
    [skupina_www] => Array
        (
        )

    [slovnik] => stdClass Object
        (
            [logo] => 
            [aktualizovano] => Aktualizováno
            [autor] => Autor
            [drobecky] => Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBT  
            [more_info] => více informací
            [top_search_placeholder] => hledat...
            [social_fb_odkaz] => https://www.facebook.com/pages/FPBT-Praha/156249471063054
            [social_fb_title] => Facebook FPBT
            [social_tw_odkaz] => 
            [social_tw_title] => 
            [social_yt_odkaz] => 
            [social_yt_title] => 
            [paticka_budova_a_nadpis] =>  BUDOVA A
            [paticka_budova_a_popis] => Rektorát, oddělení komunikace, pedagogické oddělení, děkanát FCHT, centrum informačních služeb
            [paticka_budova_b_nadpis] =>  BUDOVA B
            [paticka_budova_b_popis] => Věda a výzkum, děkanát FTOP, děkanát FPBT, děkanát FCHI, výpočetní centrum, zahraniční oddělení, kvestor
            [paticka_budova_c_nadpis] =>  BUDOVA C
            [paticka_budova_c_popis] => Dětský koutek Zkumavka, praktický lékař, katedra ekonomiky a managementu, ústav matematiky
            [paticka_budova_1_nadpis] =>  NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA
            [paticka_budova_1_popis] =>  
            [paticka_budova_2_nadpis] =>  STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON
            [paticka_budova_2_popis] =>  
            [paticka_adresa] =>  VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

[paticka_odkaz_mail] => mailto:Jana.Kratka@vscht.cz [zobrazit_kalendar] => zobrazit kalendář [logo_href] => / [google_search] => 001523547858480163194:u-cbn29rzve [dokumenty_kod] => Kód [dokumenty_nazev] => Název dokumentu [dokumenty_platne_od] => Platné od [dokumenty_platne_do] => Platné do [adresa_url] => [fakulta_FCHI] => Fakulta chemicko-inženýrská [studijni_program] => Studijní program: [obory] => Obory: [charakteristika] => Charakteristika [vice] => → více [navaznosti] => Navazující studium v oborech [uplatneni] => Uplatnění [studijni_plan] => Studijní plán [mene] => → méně [studijni_plan_povinne_predmety] => Povinné předměty [studijni_plan_volitelne_predmety] => Povinně volitelné předměty [fakulta_FPBT] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [stahnout] => stáhnout [archiv_novinek] => Archiv novinek [submenu_novinky_rok_title] => Zobrazit novinky na daný rok [api_obor_druh_B] => Bakalářský studijní obor [api_obor_druh_N] => Navazující magisterský studijní obor [api_obor_druh_D] => Doktorský studijní obor [vyucuje_se_na_ustavech] => Vyučuje se na ústavech [paticka_mapa_alt] => [studijni_obor] => Studijní obor [studijni_forma] => Forma [studijni_dobastudia] => Doba studia [studijni_kapacita] => Kapacita [den_kratky_5] => pá [den_kratky_4] => čt [den_kratky_2] => út [den_kratky_3] => st [den_kratky_1] => po [den_kratky_6] => so [zobrazit_vice_kalendar] => více zde → [novinky_kategorie_1] => Akce VŠCHT Praha [novinky_kategorie_2] => Důležité termíny [novinky_kategorie_3] => Studentské akce [novinky_kategorie_4] => Zábava [novinky_kategorie_5] => Věda [novinky_archiv_url] => /novinky [novinky_servis_archiv_rok] => Archiv z roku [novinky_servis_nadpis] => Nastavení novinek [novinky_dalsi] => zobrazit další novinky [novinky_archiv] => Archiv aktualit [intranet_odkaz] => http://intranet.vscht.cz/ [intranet_text] => Intranet [logo_mobile_href] => / [logo_mobile] => [mobile_over_nadpis_menu] => Menu [mobile_over_nadpis_search] => Hledání [mobile_over_nadpis_jazyky] => Jazyky [mobile_over_nadpis_login] => Přihlášení [menu_home] => Domovská stránka [zobraz_desktop_verzi] => zobrazit plnou verzi [zobraz_mobilni_verzi] => zobrazit mobilní verzi [den_kratky_0] => ne [fakulta_FPBT_odkaz] => http://fpbt.vscht.cz/ [paticka_mapa_odkaz] => [nepodporovany_prohlizec] => Ve Vašem prohlížeči se nemusí vše zobrazit správně. Pro lepší zážitek použijte jiný. [preloader] => Počkejte prosím chvíli... [hledani_nadpis] => hledání [hledani_nenalezeno] => Nenalezeno... [hledani_vyhledat_google] => vyhledat pomocí Google ) [poduzel] => stdClass Object ( [1899] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1901] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1901 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1902] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1902 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1903] => stdClass Object ( [obsah] => [iduzel] => 1903 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [iduzel] => 1899 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [1900] => stdClass Object ( [obsah] => [poduzel] => stdClass Object ( [1906] => stdClass Object ( [nazev] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_title] => Fakulta potravinářské a biochemické technologie [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 1906 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/home [skupina_www] => Array ( ) [url] => /home [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_novinky [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7378] => stdClass Object ( [nazev] => O fakultě [seo_title] => O fakultě [seo_desc] => FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Fakulta potravinářské a biochemické technologie byla založena roku 1952 – ještě pod názvem Fakulta potravinářské technologie. Pod současným názvem působí od roku 1969. Nabízí studium v bakalářských oborech zaměřených na biochemii a biotechnologii, na chemii, analýzu a technologii potravin, dále na biotechnologii léčiv a forenzní analýzu. V navazujících magisterských programech jsou pokryty obory od biotechnologie a mikrobiologie přes kvalitu a bezpečnost potravin až po klinickou bioanalytiku a biotechnologii léčiv. Absolventi se uplatní jako odborní pracovníci v potravinářském průmyslu, farmaceutickém průmyslu, ve státní správě v orgánech monitorujících kvalitu potravin a léčiv či v resortu vnitra.

 

 

[iduzel] => 7378 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/fakulta [skupina_www] => Array ( ) [url] => /fakulta [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7379] => stdClass Object ( [nazev] => Studium [seo_title] => Studium [seo_desc] => Studium na FPBT VŠCHT Praha; [autor] => [autor_email] => [obsah] =>
Informace pro uchazeče o studium na Fakultě potravinářské a biochemické technologie

Struktura studia


Fakulta nabízí moderní a flexibilní systém vzdělávání, plně kompatibilní s evropskými vzdělávacími standardy (jednotný evropský vzdělávací systém - Boloňská deklarace). Hodnocení studia pomocí kreditního systému a umožňuje snadné zapojení studentů do celoevropského systému terciárního vzdělávání. Studenti mají možnost část studia absolvovat na partnerských vysokých školách v zahraničí.

Studijní programy


   
Tříleté bakalářské studium
titul bakalář - Bc.

Dvoulteté magisterské studium
titul inženýr - Ing.

Čtyřleté doktorské studium
titul doktor - Ph.D.



Pro komunikaci s fakultou se obracejte na děkanát.

Pro komunikaci se školou se obracejte na pedagogického oddělení VŠCHT Praha 

[iduzel] => 7379 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/studium [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studium [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7387] => stdClass Object ( [nazev] => Ústavy a pracoviště [seo_title] => Ústavy a pracoviště [seo_desc] => Ústavy a pracoviště FPBT VŠCHT Praha [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Fakulta potravinářské a biochemické technologie

 319 ústav biotechnologie e b
 320 ústav biochemie a mikrobiologie  e   
 321 ústav sacharidů a cereálií  e b
 322 ústav mléka, tuků a kosmetiky  e  b
 323 ústav analýzy potravin a výživy  e  b
 324 ústav konzervace potravin   e b

 342 ústav chemie přírodních látek

e  b
 352 děkanát Fakulty potravinářské a biochemické technologie  k  b

 

Ústavy FPBT


319 - Ústav biotechnologie

Vedoucí ústavu: prof. Ing. Jan Masák, CSc.
Tajemník ústavu: prof. Ing. Tomáš Brányik, Ph.D. 
Sekretariát: Ing. Hana Kašpárková

320 - Ústav biochemie a mikrobiologie

Vedoucí ústavu: prof. Ing. Tomáš Ruml, CSc.
Tajemník ústavu: doc. Ing. Igor Hochel, CSc.
Sekretariát: Ing. Tereza Kobzová

321 - Ústav sacharidů a cereálií

Vedoucí ústavu: prof. Ing. Zdeněk Bubník, CSc.
Tajemník ústavu: Ing. Vladimír Pour, CSc.

 

322 - Ústav mléka, tuků a kosmetiky

Vedoucí ústavu: prof. Ing. Vladimír Filip, CSc.
Tajemník ústavu: Ing. Aleška Fialová
Sekretariát: Ing. Aleška Fialová


323 - Ústav analýzy potravin a výživy

Vedoucí ústavu: doc. Ing. Jana Pulkrabová, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Martina Včková
Sekretariát: Zuzana Kloudová

324 - Ústav konzervace potravin

Vedoucí ústavu: doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
Tajemník ústavu: Ing. Zdeňka Urbančíková


342 - Ústav chemie přírodních látek

Vedoucí ústavu: prof. RNDr. Oldřich Lapčík Dr.
Tajemník ústavu: Dr. Ing. Ivan Raich
Sekretariát: Irena Dražilová

[iduzel] => 7387 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /ustavy [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7380] => stdClass Object ( [nazev] => Věda a výzkum [seo_title] => Věda a výzkum [seo_desc] => Věda a výzkum [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Výzkumná a vývojová činnost fakulty pokrývá „tradiční“ i moderní témata základního a aplikovaného výzkumu v zásadních oblastech potravinářské chemie, technologie a řady biotechnologií. Vědecko-výzkumné aktivity jednotlivých pracovišť jsou cíleny na zvyšování kvality potravin, uplatnění progresivních inženýrských procesů a vývoj moderních biotechnologických přístupů pro potravinářství, ochranu životního prostředí a terapeutické aplikace. Výzkumné programy odrážejí současné výzvy oborů a díky uznávané odborné úrovni pracovníků fakulty získávají podporu národních a mezinárodních grantů a projektů. Pracoviště FPBT v roce 2011 úspěšně ukončila řešení projektu výzkumného záměru Progresivní potravinářské a biochemické technologie, úkolů v rámci výzkumných center (Centra aplikované genomiky, Centra pro studium obsahových látek ječmene a chmele a Centra regulace morfogeneze rostlinných buněk a orgánů) a 15 projektů NPVII. V současné době pracoviště FPBT participují na 9 projektech 7. RP a řeší řadu grantových projektů podporovaných GAČR (19), TAČR (2) a GAAV (2) a Ministerstvy školství (16), zemědělství (17), průmyslu a obchodu (6), vnitra (2) a zdravotnictví (1).

Vědecké a výzkumné aktivity fakulty jsou úzce propojeny s  pedagogickou činností a do jednotlivých projektů cílevědomě zapojujeme posluchače všech stupňů studia v rámci řešení úkolů bakalářských, diplomových a disertačních prací.

 

Vědecko-výzkumný profil FPBT v bodech:

V „tradiční“ oblasti potravinářských technologií a posuzování kvality potravin a potravinářských surovin jsou rozvíjeny současné vývojové a vědecké trendy v projektech zaměřených na:

  • vývoj a aplikace analytických a bioanalytických metod pro posuzování hygienicko-toxikologické jakosti potravin, průkaz autenticity a falšování potravin, výživovou a senzorickou jakost potravin
  • vývoj a aplikace metod pro stanovení geneticky modifikovaných organismů (GMO) v potravinách a surovinách
  • vývoj a realizace technologií vedoucích k produkci vysocejakostních a bezpečnýchpotravin, funkční potraviny, moderní obalové technologie
  • řízení, simulace a modelování procesů a kontrola technologické jakosti potravin a potravinářských komodit, aplikace systémů řízení jakosti (HACCP)
  • alternativní využití surovin potravinářského průmyslu, zhodnocení odpadů a meziproduktů s využitím progresivních separačních procesů

Významnou část vědecko-výzkumného portfolia fakulty tvoří projekty zaměřené na vývoj biotechnologií pro udržitelný rozvoj a pěstovány jsou i projekty cílené na nanotechnologie a moderní terapeutické přístupy. Jedná se především o následující, často vzájemně propojené, tématiky:

  • využití mikroorganismů a rostlin pro bioremediace znečištění prostředí xenobiotiky a těžkými kovy a studium mikrobiální diverzity v kontaminovaných lokalitách
  • genomika, metagenomika a genové inženýrství pro konstrukci perspektivních mikroorganismů a rostlin pro biotechnologie
  • studium obranných mechanismů rostlin využitelných v alternativní ochraně proti chorobám
  • efektivní využití obnovitelných zdrojů a produkci biopaliv
  • využití extrémofilních mikroorganismů v biotechnologiích a jejich enzymový potenciál pro syntézu biologicky aktivních látek
  • izolace a charakterizace biomolekul, biopolymerů a endogenních faktorů a jejich biologicky aktivní deriváty
  • supramolekulární samoskladné systémy pro nanotechnologie
  • využití modifikovaných virových částic pro genové terapie; konstrukce nanočástic cílených do nádorových buněk k zobrazení karcinomů a testování cytostatik
  • stanovení struktur proteinů a jejich modelování, lokalizace, transport a interakce proteinů v buňkách

 

Odborný potenciál fakulty dokreslují členství v mezinárodních společnostech a redakčních radách zahraničních časopisů. Z  pracovníků fakulty je 36 členy celkem 63 zahraničních odborných společností a 14 členy celkem 26 redakčních rad zahraničních časopisů. V současné době fakulta spolupracuje na vědecko-výzkumném a pedagogickém poli s  81 zahraničními univerzitami a 38 zahraničními výzkumnými institucemi.

 

[iduzel] => 7380 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/veda-a-vyzkum [skupina_www] => Array ( ) [url] => /veda-a-vyzkum [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [7381] => stdClass Object ( [nazev] => Spolupráce [seo_title] => Spolupráce [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 7381 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/spoluprace [skupina_www] => Array ( ) [url] => /spoluprace [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_submenu [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10491] => stdClass Object ( [nazev] => [seo_title] => Mapa stránek FPBT [seo_desc] => [autor] => [autor_email] => [obsah] => [iduzel] => 10491 [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/sitemap [skupina_www] => Array ( ) [url] => /sitemap [sablona] => stdClass Object ( [class] => sitemap [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [1485] => stdClass Object ( [nazev] => Stránka nenalezena [seo_title] => Stránka nenalezena [seo_desc] => Chyba 404 [autor] => [autor_email] => [obsah] =>

Požadovaná stránka se na webu již nenachází. Kontaktuje prosím webmastera a upozorněte jej na chybu.

Pokud jste změnili jazyk stránek, je možné, že požadovaná stránka v překladu neexistuje. Pro pokračování prosím klikněte na home.  

Děkujeme!

[iduzel] => 1485 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error404] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [10947] => stdClass Object ( [nazev] => Přístup odepřen [seo_title] => Přístup odepřen [seo_desc] => Chyba 403 [autor] => [autor_email] => [perex] => [ikona] => zamek [obrazek] => [obsah] =>

Nemáte přístup k obsahu stránky.

Zkontrolujte, zda jste v síti VŠCHT Praha, nebo se přihlaste (v pravém horním rohu stránek).

[iduzel] => 10947 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => /[error403] [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_ikona [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) ) [iduzel] => 1900 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) [519] => stdClass Object ( [nadpis] => [data] => [poduzel] => stdClass Object ( [22178] => stdClass Object ( [nazev] => Detaily oboru [seo_title] => Detaily oboru [seo_desc] => [autor] => Pedagogické oddělení [autor_email] => studium@vscht.cz [obsah] => [iduzel] => 22178 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/obory [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/obory [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [39581] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-staff.vscht.cz/studijni-plan/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 39581 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system-plan-pdf [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system-plan-pdf [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [30344] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/obory/U/sitemap/lang/en/foreigner [urlwildcard] => [iduzel] => 30344 [canonical_url] => //study.vscht.cz/obory_sitemap_foreigner.xml [skupina_www] => Array ( ) [url] => /obory_sitemap_foreigner.xml [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [30128] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30128 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30124] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/redirect/context/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30124 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [30011] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 30011 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [28344] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web-test.vscht.cz/studijni-system/obory/U/sitemap/lang/cs [urlwildcard] => [iduzel] => 28344 [canonical_url] => //study.vscht.cz/obory_sitemap_cs.xml [skupina_www] => Array ( ) [url] => /obory_sitemap_cs.xml [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [25054] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => http://cis-test1.vscht.cz:8001/prace/seznam/druh/I/fakulta/FCHI/index/schovat/obor,ustav/seskupit/ustav,obor/ [urlwildcard] => cis-path [iduzel] => 25054 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [25057] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => http://cis-test1.vscht.cz/prace/seznam/ [iduzel] => 25057 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) [22180] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web.vscht.cz/obory/S/predmet/ [iduzel] => 22180 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/predmet [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/predmet [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [22177] => stdClass Object ( [nazev] => Studijní plán [seo_title] => Studijní plán [seo_desc] => [autor] => Pedagogické oddělení [autor_email] => studium@vscht.cz [obsah] => [iduzel] => 22177 [canonical_url] => //study.vscht.cz/studijni-system1/studijni-plan [skupina_www] => Array ( ) [url] => /studijni-system1/studijni-plan [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) ) [22005] => stdClass Object ( [nadpis] => [apiurl] => https://cis-web.vscht.cz/obory/U/obory/obor/FCHI-CHEMIE,FCHT-T,FCHT-V,FCHI-ANFYCH [iduzel] => 22005 [canonical_url] => //study.vscht.cz [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => api_html [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 0 ) ) ) [iduzel] => 519 [canonical_url] => [skupina_www] => Array ( ) [url] => [sablona] => stdClass Object ( [class] => [html] => [css] => [js] => [autonomni] => ) ) ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => web [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

DATA


stdClass Object
(
    [nazev] => Pořádané konference
    [seo_title] => Pořádané konference
    [seo_desc] => Pořádané konference
    [autor] => 
    [autor_email] => 
    [perex] => 
    [ikona] => 
    [obrazek] => 25.jpg
    [obsah] => 

Mezinárodní konference, symposia a workshopy spolupořádané FPBT

2015 

2014 

 

2013 

  • 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, 5.-8. 11. 2013, Prague, Czech Republic (www.rafa2013.eu)
  • 1st International Conference on Chemical Technology (ICCT 2013), 8.-10. 4. 2013, Mikulov, Czech Republic (www.icct.cz)


2012

  • 5th International Symposium on Biosorption and Bioremediation, 24.–28. 6. 2012, Prague, Czech Republic (http://biobio.vscht.cz)
  • 1st European Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food / Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics, 18.-20. 6 2012, Prague, Czech Republic

 

2011

  • Second International FQH Conference on Food Quality and Health studies in Organic Farming, 18.-19.5.2011, Prague, Czech Republic
  • Biotech 2011 & 5th Czech-Swiss Symposium on biotechnology, Praha, NTK, 15-17. Června 2011(www.biotech2011.cz)
  • 5th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2011), 1.-4.11. 2011, Prague, Czech Republic (http://www.rafa2011.eu)
  • 7th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 2. – 4. 11. 2011. Prague, Czech Republic (http://www.polysaccharides.csch.cz/)
  • The 23rd IIR International Congress of Refrigeration, 21.-26.8.2011. Prague, Czech Republic (http://www.icr2011.org/)
  • First International Conference on Organic Food Quality and Health Research, 18.-20.5.2011.  Prague, Czech Republic (www.fqh2011.org/)


2010 

  • Application of ambient mass spectrometry for the analysis of contaminants/residues in food: Seminar and training, 23. – 24. 3. 2010, Prague Czech Republic
  • 48. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků, 12.-14.5. 2010, Železná Ruda, Czech Republic (http://www.vscht.cz/tmt/)
  • 25. výročný kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej s medzinárodnou účasťou 15-18. 9. 2010, Stará Lesná, Vysoké Tatry (http://www.cssm2010.szu.sk)

 

2009

 

2008

  • Konference Retrovirus Assembly Meeting, 4. – 8.10.2008, Prague, Czech Republic, (http://ram2008.vscht.cz/)
  • Konference Assembly as a Therapeutic Target, 8. - 9.10. 2008, Liblice, Czech Republic.
  • XXI. Biochemický sjezd, 14. – 17.9.2008, České Budějovice, Czech Republic.
  • Symposium on Food Processing and Technology (součást kongresu: 18th International Congress of Chemical and Process Engineering – CHISA 2008), 24.-28.8.2008, Prague, Czech Republic, (http://www.chisa.cz/2008/)
  • BioTech 2008 & 4th Swiss-Czech Symposium „Biopharmaceuticals: Why Use Yeasts, Wadenswil, Switzerland, 22.-23. 5. 2008 (http://www.biotech2008.ch/)
  • 46.Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků 14.5. – 16.5.2008, Valtice.

Národní konference a konference s mezinárodní účastí, symposia, semináře a workshopy spolupořádané FPBT

 

 

2014

 

  • 15. Celostátní přehlídka sýrů a Konference Mléko a sýry, Praha 22.-23. 1. 2014 (http://tresen.vscht.cz/tmt/CPS2014/)
  • Mykotoxíny 2014, Praha 23. - 24. 10. 2014 (http://www.profood.sk/mykotoxiny-2014)
  • Inovativní sanační technologie ve výzkumu a praxi VII, Praha 15. - 16. 10. 2014 (odkaz zde)
  • XLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr 26. - 28. 5. 2014 (http://www.czechfoodchem.cz/index.html)
  • 52. Mezinárodní konference o olejích, Humpolec 14. - 16.5.2014
  • 102. Kosmetologický seminář, Třeboň 23. - 25.4.2014 (www.kosmetologie.cz)
  • XLVII. Seminář o tenzidech a detergentech, Jetřichovice 5. - 7.11. 2014
  • Kvasná chemie a bioinženýrství 2014 a 11. seminář Pivovarství a kvasné technologie 2014, 5. seminář Environmentální biotechnologie 2014, Praha 3. - 4. 4. 2014 (http://ub.vscht.cz/aktivity-ustavu/konference/koleje)
  • 21.konference - Technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu, Plzeň 19. -20. 6. 2014

 

 

2013


2012 


2011

  • Novinky v oblasti genetických modifikacích. Seminář se koná v pátek 22.dubna v NTK od 9:30 hod. (http://bts.vscht.cz)
  • 24. Pivovarsko-sladařské dny. Brno 8.-9. 9. 2011 (http://www.24psd.cz/)
  • Konference Kvasná chemie a bioinženýrství 2011, Praha 7.-8. 4. 2011 
  • Konference Automatizace a modernizace pivovarů 2011. Hradiště nad Jizerou 19. 10. 2011 ( stránky konference zde)
  • Výroční konference Komise potravinářské mikrobiologie Československé společnosti mikrobiologické. Třešť, 16. 5.- 18. 5. 2011 (program zde)
  • 49. Mezinárodní konference o olejích a tucích. Staré Splavy4.-6. 5. 2011.
  • XLI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský Dvůr, 23.-25. 5. 2011
  • XI. Mezioborové setkání mladých biologů, biochemiků a chemiků z Čech a Slovenska. Žďár na Sázavou 24-26. 05. 2011
  • 63. Sjezd českých a slovenských chemických společností. Tatranské Matliare 5.–9. 9. 2011 (http://www.schems.sk/63zjazd/location.html)

 

2010

  • 10.Konference Mléko a sýry, Praha 21. 1. 2010 a 13.celostátní přehlídky sýrů, Praha 20.1.2010 (http://www.vscht.cz/tmt/prehlidky )
  • 98. kosmetologický seminář - Třeboň 19.-21. 4. 2010 (http://www.kosmetologie.cz)
  • Mlékárenský výrobek roku (spolu s Mze ČR a ČMSM) – 7.ročník, Praha 23.4.2010 (http://www.vscht.cz/tmt/ )
  • Seminář Novinky v oblasti genetických modifikací, Praha, 18.5. 2010
  • 43. seminář o tenzidech a detergentech, Seč-Ústupky 8.-10.11.2010 (http://www.vscht.cz/tmt/ )
  • Seminář Využití metod PCR v potravinářské a klinické mikrobiologii, Praha listopad 2010

 

2009

  • Seminář Chromatografie pro potraviny a životní prostředí: nové nápady, Praha, , 12.2. 2009
  • 1. studentská konference Výživa, potraviny a zdraví 2009, Praha, 3.6.2009
  • Seminář Balení potravin – aktuální problémy a možná řešení, Praha, 28,4,2009
  • 42. seminář o tenzidech a detergentech, Seč-Ústupky, 9.-11.11. 2009
  • Seminář Komise potravinářské mikrobiologie, Třešť 18. 5 -- 20.5 2009"

 

2008

  • Konference Polysacharidy IV : Struktura a biologické účinky polysacharidů a jejich derivátů, Praha, 13.-14.11.2008
  • 42. Seminář o metodice stanovení a významu stopových prvků v biologickém materiálu a v životním prostředí, Medlov, 2. 9. - 4. 9. 2008
  • Konference Potravinářská mikrobiologie, Třešť, 19. – 21.5.2008
  • XVIII. Konference technologie a hodnocení výrobků nápojového průmyslu, Plzeň, 11.-12.6.2008
  • XXXIX. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr, 26. 5. - 28. 5. 2008
  • 5. Seminář pivovarství a kvasné technologie 2008, Praha, 3.- 4.4.2008.
  • Seminář Novinky v oblasti genetických modifikací, Praha, 28.5. 2008.
  • Seminář MYKOTOXÍNY 2008, Praha, 9. - 10. 10. 2008
  • Seminář Mléko a sýry 2008, Praha, 24. 1. 2008 a Celostátní přehlídky sýrů, Praha 23.1.2008 (http://www.vscht.cz/tmt/ )
  • 41. seminář o tenzidech a detergentech, Kamenice nad Lipou, 20.-22.10. 2008
  • Konference Výživa a kardiovaskulární nemoci, 2. 12. 2008
  • 10. SPME a GC seminář „Od úspěšných aplikací v minulosti k řešení nových problémů v budoucnosti“, Praha, 1. 2. 2008
  • Ambient Mass Spectrometry Workshop, Praha, 7.-8. 4. 2008
  • Forum mladých, konference mladých chemiků, Devět Skal, červen 2008.
  • VII. Mezioborové setkání mladých biologů, biochemiků a chemiků, 12.-15.6. 2007
  • Konference Pokroky v organické, bioorganické a farmaceutické chemii, Nymburk, 16-18.11. 2007.
  • Seminář Komise potravinářské mikrobiologie, Třešť 19. 5 -- 21.5 2008"
[submenuno] => [iduzel] => 7408 [platne_od] => 14.09.2015 12:47:00 [zmeneno_cas] => 14.09.2015 12:49:26.268057 [zmeneno_uzivatel_jmeno] => Lenka Matějová [canonical_url] => //fpbt.vscht.cz/veda-a-vyzkum/konference [idvazba] => 8383 [cms_time] => 1510939717 [skupina_www] => Array ( ) [slovnik] => Array ( ) [poduzel] => Array ( ) [sablona] => stdClass Object ( [class] => stranka_obrazek_vertical [html] => [css] => [js] => [autonomni] => 1 ) [api_suffix] => )

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha 2014
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

zobrazit plnou verzi